Suklaahippu cookie dough-pallerot

Tuntuuko sustakin, että kaikki kiva, ja oikeastaan kaikki miten suunnittelit elämän kulkevan, ei tosiaankaan ottanut niitä uomia, joita viime vuoden lopulla kaavailit? 2020 onkin osoittanut, että elämä ei ole tehty suunniteltavaksi. Tai suunnitella voi, mutta ei kannata pettyä ainakaan kovin pahasti, kun omaa tahtotilaa suuremmat voimat jylläävät ja palauttavat meistä jokaisen perusasioiden äärelle. Tämä vuosi onkin ollut niin kovin pienistä asioista ilahtumisen aikaa.

Olen ottanut kaiken ilon irti keittiössä puuhailusta, ja parhaani mukaan välittänyt inspiraatiota erityisesti Instagramissa, ja nyt myös täällä blogin puolella. Mikä helpotus, kun reseptit ja ruokatarinani saavat nyt selkeän kodin. Erityisen ilahtunut olen viime aikoina ollut näitä taikinapalleroista, jotka maistuvat aivan vanhalta kunnon Ben&Jerry’s cookie dough-jäätelöltä. Tai no ei siis siltä jäätelöltä, mutta niiltä taikinan paloilta. Sitä makua ja koostumusta näissä palleroissa lähdinkin hakemaan, tosin ilman lisättyä valkoista sokeria. Tumma suklaa sekä vaahterasiirappi kun ovat niin kovin makeita jo itsessään. Näistä tuli niin herkullisia, että näitä voisi napsia välipalana kahvin kanssa vaikka joka päivä.

vegan and wild cookie dough suklaahippu-pallerot

Ainekset:

Suklaahippu cookie dough-pallerot

(10 palleroa)

  • 2 dl mantelijauhetta

  • ½ dl maapähkinävoita

  • 2 rkl vaahterasiirappia

  • 2 rkl tummaa suklaata, murskattuna

  • ripaus suolaa


Ohje:

Sekoita kaikki ainekset keskenään. Jos taikina tuntuu niin kuivalta, ettei siitä voi pyöritellä palloja, lisää sekaan tippa esimerkiksi kaurajuomaa. Pyörittele taikinasta käsien välissä 10 palleroa ja nauti! Säilytä loput palloista jääkaapissa ilmatiiviissä rasiassa.


Kerrothan jos kokeilit! Muista tägätä minut Instagramissa @veganandwild, niin näen julkaisusi! :)

Edellinen
Edellinen

Wellington myskikurpitsalla

Seuraava
Seuraava

Vegaaninen riisipuuro