Helpot herkut
Rakastan tunkea kasviksia sellaisiin paikkoihin, joista niitä ei osaa etsiä. Saatat siis löytää muffinsseista kurpitsasosetta ja fudgesta taatelia. Mikäli aavistuksen ravitsevammat herkut ovat juttusi, olet saapunut oikeaan paikkaan.
Vapun överi mokkamunkkiresepti, olkaapa hyvät! Mokkamunkit syntyy paistovalmiista croissant-taikinasta, joka fritataan. Päälle lusikoidaan mokkapaloista tuttua kuorrutetta. Kylkeen lasillinen kylmää ja kuivaa, Veneton alueen rypäleistä valmistettua proseccoa ja vappu saa tulla.
Vegaani sitruunaboston on pullahullun unelma! Mehvää täytettä, kirpeää sitruunaa ja pehmeää pullaa. Onko parempaa mökkijälkiruokaa olemassakaan?
Alkuperäinen ideani oli tarjoilla sitruunarahka valtavasta suklaamunasta, mutta sehän avatessa levisi käsiin. Harmitti niin vietävästi! Plan b oli siis lusikoida rahka annosmaljoihin ja vitsit näistä tulikin kivan näköisiä. Rahka itsessään on ihan super helppo valmistaa, ja helpoilla koristeluilla tämä rahkajälkiruoka sopii tosi hyvin pääsiäispöytään.
Taivaallinen taatelikakku on vegaaninen, helppo valmistaa ja maistuu ihan piparkakkutaikinalta.
Herranjestas mitä tulikaan taas leivottua - mansikkasokerissa pyöriteltyjä munkkeja, jotka täytetään kermavaahdolla. Nämä vegaaniset vappumunkit valmistuu ihan kuten mitkä tahansa munkit, lopuksi ne vain pyöritellään kuivatussa mansikassa ja sokerissa - ja lopputulos on aivan tajuttoman hyvä!