Sitruuna bliss balls

Sitruunalla maustetut energiapallot

Käsi ylös joiden arki on alkanut ryminällä! En suostu uskomaan, että olen ainut, joka lomalta palattuaan ei oikein hahmota miten tätä pyörää pyöritettiinkään. Työt, kaupassa käynti, ruoanlaitto, harrastukset, sosialisoinnit, koiran hoito ja koulutus.. Vaikka reseptejä ja ruokaa teen työkseni, lyö pää välillä arkisyömisten kanssa tyhjää. Ensimmäisellä loman jälkeisellä arkiviikolla syötiin kuivakaappeja ja pakastinta tyhjäksi, toisella valmistettiin noin 10 litran padallinen bataatti red currya, kolmannella jo valmistin jääkaappiin energiapalloja välipalaksi.

Energiapallot ovat super käteviä, sillä niitä voi tehdä miten ison satsin tahansa, sillä ne voi myös pakastaa ja ottaa sulamaan pari palleroa kerrallaan. Myös makuvaihtoehtoja on rajattomasti. Tällä hetkellä rakastan kaikkea sitruunaista, jolla päätin nämä arjenpelastaja-pallerotkin maustaa. Maultaan nämä sitruuna-energiapallot ovat täydellisen makeita ja kirpeitä. Ja siis niin hyviä, että pakko tehdä taas uusi satsi.

Lisää energiapalloreseptejä:

vegan and wild sitruuna bliss balls energiapallot
vegan and wild sitruuna bliss balls energiapallot

Kuinka tehdä sitruuna bliss ballseja?

Kaikista parasta on, että nämä energiapallerot syntyvät ilman blenderiä ja monitoimikonetta. Usko tai älä, mutta sitruunamehu ja vaahterasiirappi pitää massan kasassa. Eli ainekset sekoitetaan keskenään, pyöritellään palleroiksi ja tyrkätään jääkaappiin ilmatiiviiseen rasiaan tai pakastimeen odottamaan välipalanälkää.

vegan and wild sitruuna bliss balls energiapallot

Ainekset:

Sitruuna bliss balls

(noin 17 palleroa)

  • 2 dl mantelijauhetta

  • 2 dl kookoshiutaleita

  • 4 rkl vaahterasiirappia

  • 3 rkl sitruunan mehua

  • 1 sitruunan kuori

  • ripaus suolaa


Ohje:

Sekoita ainekset kulhossa tasaiseksi massaksi. Pyörittele käsien välissä palleroiksi. Voit myös viimeistelellä pallerot pyöräyttämällä ne kookoshiutaleissa.

Pallerot säilyvät useamman päivän jääkaapissa tiiviissä rasiassa, mutta voit myös pakastaa ne ja napsia sieltä välipalanälän yllättäessä.


Kerrothan jos kokeilit! Muista tägätä minut Instagramissa @veganandwild, niin näen julkaisusi! :)

Edellinen
Edellinen

Coq au vin - vegaanista kukkoa punkussa

Seuraava
Seuraava

Mökkitapakset eli vegaaninen bruschetta kolmella tapaa