Helppo vegaaninen pasha

Vegaaninen pasha syntyy nopeasti ja vaivattomasti ilman kahvisuodatinta kulhoon lusikoituna. Hyviä uutisia siis niille, joiden vahvuus ei ole monimutkaisissa leipomuksissa, sekä niille, jotka eivät omista kahvisuodatinta. Check ja check ainakin täällä.

Rakastan jakaa ruokaelämyksiä, jotta mahdollisimman moni niistä innostuisi. Se tarkoittaa sitä, että välillä vedetään mutkia suoriksi kuitenkaan mausta tinkimättä. En ole mikään hifistelijä, siksi toisinaan lasagne valmistetaan kattilassa ja pashakin lusikoidaan suorilla kulhoon.

Joten nyt kaikki, joiden mielestä pasha on pyhä ja pitää tehdä pitkän kaavan kautta kahvisuodattimessa, tai pashamuotissa valuttaen, peittäkää silmänne ja korvanne, koska täältä pesee ihan älyttömän helppo ja herkullinen vegaaninen kulhopasha pääsiäiseen.

Tein pashan valmistuksesta videonkin, se löytyy täältä. :)

vegan and wild helppo vegaaninen pasha

Ainekset:

Helppo vegaaninen pasha

(neljälle)

  • 1 prk Påmackan kauratuorejuustoa

  • 1 ½ dl Alpro greek style jogurttia

  • 1 dl Alpro soijavispiä

  • 6 kuivattua aprikoosia

  • ½ dl rusinoita

  • ½ dl mantelilastuja

  • 1 sitruunan kuori

  • 2 rkl sitruunanmehua

  • 2 rkl sokeria tai makeuttajaa maun mukaan

Koristeluun

  • Viinirypäleitä

  • Purkkipersikoita

  • Limen tai sitruunan lohkoja

  • Paahdettuja mantelilastuja


Ohje:

Aloita paahtamalla mantelilastut kuumalla pannulla. Varo polttamasta. Kun mantelilastut ovat kullan ruskeita, siirrä syrjään jäähtymään.

Vaahdota kylmä vispikerma. Sekoita toisessa kulhossa kauratuorejuusto ja kreikkalainen jogurtti. Lisää mukaan vaahdotettu vispikerma, pilkotut aprikoosit, rusinat, mantelilastut. Voit jättää osan mantelilastuista koristeluun.

Viimeistele seos raastetulla sitruunan kuorella, mehulla ja sokerilla.

Lusikoi tarjoilukulhoon, ja koristele viinirypäleillä, siivutetuilla purkkipersikan puolikkailla, limen tai sitruunan lohkoilla sekä mantelilastuilla. Voit myös käyttää mitä vain lempparihedelmiäsi pashan koristeluun.

Vinkki! Muista, että kasvipohjaiset vispikermat tulee vatkata aina jääkaappikylmänä, jotta ne vaahtoutuvat. :)


Kerrothan jos kokeilit! Muista tägätä minut Instagramissa @veganandwild tai #veganandwild, niin näen julkaisusi! :)

Edellinen
Edellinen

Veriappelsiini-parsasalaatti

Seuraava
Seuraava

Taateli-saksanpähkinävuokaleipä hapanjuureen