Lakritsi-mämmimousse

Vegaaninen jälkiruoka pääsiäiseen

Pitkospuilla auringonsäteissä kylpee tämän pääsiäisen ihanin jälkkäri rohkeille mämmin rakastajille, mutta myös sinulle, joka nautit mämmin mausta hieman pienempinä ja pehmeämpinä annoksina. Mämmimoussessa maistuu sitruuna - lakritsi - mämmi makukombo, jota raikastaa vaniljainen kauravaahto. Raikas ja pirteän keltainen passionhedelmä riittää koristeeksi.

Auringonsäteitä ja herkkuja sun pääsiäiseen!

Ilolla,

Jenni & Oona

Psst! Kuvattiin meidän aurinkoisesta mämmihetkestä video Instagramiin! Käy kurkkaamassa ja kerro ihmeessä mitä tykkäsit. 🐣

vegan and wild liemessä vegaani mämmimousse
vegan and wild liemessä vegaani mämmimousse

Ainekset:

Lakritsi-mämmimousse

(neljälle)

  • 250 g mämmiä

  • 3 rkl sokeria

  • 2 dl kauravispiä

  • 1 tl vaniljasokeria

  • 2 tl lakritsijauhetta

  • sitruunan raastettu kuori

  • 2 passionhedelmää


Ohje:

Vatkaa jääkaappikylmä kauravispi vaahdoksi. Mausta kauravaahto vaniljasokerilla.

Vatkaa mämmin joukkoon hienoksi raastettu sitruunan kuori, lakritsijauhe, sokeri ja puolet kauravaahdosta.

Nostele tai pursota tarjoiluastioihin vuorotellen mämmimoussea ja kauravaahtoa, niin että kauravaahtoa tulee päällimmäiseksi. Koristele ripauksella lakritsijauhetta ja passionhedelmällä.


Kurkkaa myös video täältä! Ja kerrothan jos kokeilit. <3

Edellinen
Edellinen

Härkisruukku

Seuraava
Seuraava

Vegaaninen veriappelsiinirisotto