Vihreä perunasalaatti

Vihreämpi perunasalaatti linsseillä täydennettynä

Kevään ravinteikkain ja raikkain perunasalaatti syntyy noh, perunasta, varsiparsakaalista, avokadosta ja linsseistä. Rapea ja maukas varsiparsakaalilajike on lajike, jossa yhdistyy kaksi parasta: parsakaali ja parsa. Ja mikä parasta, pilkkomiselle ei ole tarvetta, sillä tämä herkku syödään kokonaisena varresta kukintoon.

Rapsakka ja ravinteikas varsiparsakaali täydentää kevään klassista perunasalaattia yhdessä linssien kera. Salaatti maistuu parhaalta lounassalaattina, grilliruokien lisukkeena tai vappupiknikillä. On mahdottoman vaikea kuvailla tätä perunasalaattia sen enempää, kannattaa testata - ihastut varmasti. Tätä ihanaa salaattia tulee löytymään myös tämän vapun piknik-eväistä.

Resepti on alunperin julkaistu kaupallisessa yhteistyössä @bimi_suomi kanssa.

vegan and wild perunasalaatti

Ainekset:

Vihreä perunasalaatti

(neljälle)

800g perunaa
1 paketti varsiparsakaalia
3 kevätsipulin vartta
nippu tilliä
1 avokado
1 tölkki vihreitä linssejä

Salaatinkastike:
3 rkl oliiviöljyä
1 sitruunan mehu
Suolaa ja mustapippuria myllystä


Ohje:

Pese ja harjaa perunat. Keitä 20 minuuttia. Keitä toisessa kattilassa varsiparsakaaleja 4 minuuttia. Valuta vesi molemmista kattiloista ja anna jäähtyä.

Pilko kevätsipuli ja avokado, hienonna tilli, pilko jäähtyneet perunat kuorineen pienemmiksi ja siirrä tarjoiluastiaan. Lisää mukaan valutetut ja huuhdellut linssit sekä varsiparsakaalit.

Valmista salaatinkastike sekoittamalla ainekset pienessä kulhossa ja kaada perunasalaatin päälle. Nauti!


Kerrothan jos kokeilit! Muista tägätä minut Instagramissa @veganandwild tai #veganandwild, niin näen julkaisusi! :)

Edellinen
Edellinen

Sitruunaiset munkit

Seuraava
Seuraava

Kauraryynipuuro karamellisoidulla päärynällä