Beanit ragu kesäkurpitsalla

Arkiruokia ei koskaan voi olla liikaa. Siksipä naputtelen kesäkurpitsalla kyllästetyn Beanit ragun ohjeen talteen niiden päivien varalle, kun pää lyö tyhjää ja pitäisi saada pöytään jotakin helppoa ja hyvää nopeasti. Ja onhan kesäkurpitsan sesonkikin käynnissä. Mikäli sait satoa tuhottavaksi niin kokeilepa upottaa kesäkurpitsaa tähän herkulliseen pastaan.

beanit ragu kesäkurpitsalla

Ainekset:

Beanit ragu kesäkurpitsalla

(neljälle)

  • 1 sipuli

  • 2 valkosipulinkynttä

  • 1 paketti Beanit-suikaleita (sitruunainen)

  • 3 rkl öljyä

  • 1 pieni kesäkurpitsa

  • 1 punainen paprika

  • 400ml (1 tölkki) tomaattimurskaa (Mutti basilika)

  • 2 rkl tummaa balsamiviinietikkaa

  • 1 rkl agavea tai vaahterasiirappia

  • 250g kirsikkatomaatteja

  • suolaa maun mukaan

  • oreganoa maun mukaan

  • reilusti tuoretta mustapippuria

  • ½ sitruunan mehu

  • nippu tuoretta basilikaa

  • nippu tuoretta persiljaa


Ohje:

Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet pieniksi. Kuullota pannulla öljyn kera. Heitä pannulle Beanit-suikaleet. Paistele kunnes suikaleet rapsakoituvat. Pilko kesäkurpitsa ja paprika. Lisää kesäkurpitsa pannulle ja paistele keskilämmöllä. Lisää mukaan paprika.

Kaada sekaan tomaattimurska ja mausta balsamiviinietikalla, agavella, suolalla, oreganolla ja mustapippurilla. Lisää mukaan halkaistut kirsikkatomaatit, puolikkaan sitruunan mehu, persilja ja basilika ja tarjoile pastan kanssa.


Kerrothan jos kokeilit! Muista tägätä minut Instagramissa @veganandwild, niin näen julkaisusi! :)

Edellinen
Edellinen

Täytetyt omenat mantelikinuskilla

Seuraava
Seuraava

Vesimeloni-passion-hedelmäsalaatti