Itsetehty mustaherukkaglögi

Viime jouluna hurahdin itsetehtyyn glögiin sokerittoman vaalean glögin muodossa, joten nyt oli vuoro kehitellä helppo resepti alkoholittomaan tummaan glögiin. Itsetehty glögi on ihan paras tapa säädellä glögin makeutta ja makumaailmaa. Sekaan kun voi heittää kanelia, neilikkaa, anista, kardemummaa, appelsiinia tai inkivääriä mielin määrin! Glögiä keitellessä pääsee taatusti joulufiilikseen, kun koko koti tuoksuu joululta. Ja hei onpa tämä jouluinen juoma myös ihana idea lahjaksi.


Itsetehty mustaherukkaglögi (neljälle-viidelle)

Ainekset:

  • 3 dl mustaherukkamehua

  • 8 dl vettä

  • 10 kokonaista neilikkaa

  • 3 anista

  • 2 kanelitankoa

  • puolikkaan appelsiinin kuori


Ohje:

Lisää kattilaan mehu, vesi, neilikat, anikset, kanelitangot. Kuori puolikkaan appelsiinin kuori kuorimaveitsellä. Lisää kattilaan. Kiehauta ja nauti!


Kerrothan jos kokeilit! Muista tägätä minut Instagramissa @veganandwild tai #veganandwild, niin näen julkaisusi! :)

Edellinen
Edellinen

Kiinalainen tofu paistetuilla kasviksilla

Seuraava
Seuraava

Lämpimät leivät omenalla, tofulla ja karamellisoidulla sipulilla