Mustikkaparfait ja rapea granola pannulla

Helppoakin helpompi granola

Viimeaikaiset metsäretkeni ovat johtaneet joka kerta siihen, että maassa minua tuijottaneet mustikat olen ahneudella kerännyt mukana kulkeneeseen vesipulloon tai suoraan suuhun. Mikä vääryys olisikaan jättää noita herkullisia palleroita talveksi metsään! 

Jos et enää keksi, mihin mustikkaa upottaisit, tee pannulla itsetehtyä granolaa ja annostele marjainen kerrosherkku laseihin. Tai jos mustikat ovat vain muisto vierähtäneestä kesästä, kokeile tätä nopsaa granolaa jugurtin kanssa sellaisenaan!

mustikkaparfait ja granola pannulla

Ainekset:

Mustikkaparfait ja rapea granola pannulla

Rapea granola pannulla

  • 1 rkl kookosöljyä

  • 2dl kaurahiutaleita

  • 2 rkl vaahterasiirappia

  • 1 kourallinen saksanpähkinöitä

  • ripaus suolaa

  • ripaus kardemummaa

  • 1 rkl kurpitsansiemeniä

  • 1 rkl auringonkukansiemeniä

Lisäksi

  • Kasvipohjaista kreikkalaista vanilijajugurttia

  • Mustikoita (tuoreina tai jäisiä sulatettuina)


Ohje:

Sulata kookosöljy teflonpannulla. Lisää kaurahiutaleet, pähkinät, vaahterasiirappi, siemenet ja mausteet. Paahda kunnes kaurahiutaleet rapsakoituvat. Siirrä pannu sivuun. Annostele jugurttia, granola ja mustikoita lasipurnukoihin tai laseihin ja tarjoa jälkiruokana tai välipalana.


Kerrothan jos kokeilit! Muista tägätä minut Instagramissa @veganandwild, niin näen julkaisusi! :)

Edellinen
Edellinen

Vegaaniset korvapuustit