Nuudelikeitto

Vegaaninen helppo nuudelikeitto

Alkuun voi tulla hämmennys, että mitä ihmettä sitä vegaanina söisi. Tämä vegaaninen ja helppo nuudelikeitto oli ensimmäisiä ruokia, joita opin valmistamaan vegaanisesti. Takaan, että sen valmistus onnistuu myös aloittelevalta vegekokilta, sillä ainesosia ja työvaiheita on vain vähän. Olen edelleen ihmeissäni, miten näin vähällä määrällä raaka-aineita tulee näin herkullista ruokaa.

Resepti on siis luotu helppous ja nopeus edellä. Voit kuitenkin lisätä nuudelikeittoon maun mukaan esimerkiksi valkosipulia ja raastettua tuoretta inkivääriä.

Lisää nuudeliruokia:

Resepti on toteutettu alunperin kaupallisessa yhteistyössä SoFinen kanssa.

vegan and wild vegaani nuudelikeitto

Ainekset:

Nuudelikeitto

(kahdelle)

Keittoon:

  • 6 dl vettä

  • 1 rkl soijakastike

  • 1 rkl sriracha

  • ½ kasvisliemikuutio

Tofu:

  • 250g SoFine tofu Maustamaton

  • 1 ½ rkl seesamiöljy

  • 1 rkl soijakastike

Lisäksi:

  • 2 levyä riisinuudeleita

  • 200g valmiiksi pilkottuja kasviksia (esim. porkkana, paksoi, paprika, sokeriherne)

Viimeistelyyn:

  • ituja

  • korianteria

  • limeä


Ohje:

Painele tofu kuivaksi talouspaperilla, pilko kuutioiksi ja paahda kuivalla pannulla. Kun tofu on saanut väriä lorauta pannulle seesamiöljyä ja paista. Mausta soijakastikkeella.

Valmista liemi sekoittamalla vesi, soija, sriracha ja puolikas kasvisliemikuutio kattilassa.

Lisää kattilaan kasvikset sekä riisinuudelit. Kiehauta kunnes nuudelit kypsyvät. Lusikoi lautaselle keitto sekä tofut ja viimeistele nuudelikeitto korianterilla, iduilla ja limellä.


Kerrothan jos kokeilit! Muista tägätä minut Instagramissa @veganandwild, niin näen julkaisusi! :)

Edellinen
Edellinen

Appelsiini-teriyakivartaat

Seuraava
Seuraava

Salted caramel tuorepuuro