Salted caramel tuorepuuro

Överimpi aamupala tai brunssiherkku

Kuvittele, että herättyäsi voit vain napsauttaa kahvinkeittimen päälle ja istua valmiiseen aamupalapöytään. Joo tiedän, kuulostaa ihan parhaalta. Tätä herkullisen makeaa, suolakinuski-tuorepuuroa lusikoidessasi kiität menneisyyden minää, joka jaksoi valmistaa aamupalan etukäteen jääkaappiin, jotta tulevaisuuden minä pääsisi vähän helpommalla.

Suolakinuski-tuorepuuro maistuu ihan taivaalliselta aamukahvin kera, mutta tulipa mieleen, miten täydellinen herkku tämä makea tuorepuuro olisi brunssilla tarjoiltuna. Pienempiin kippoihin annosteltuina ja veriappelsiinilla viimeisteltynä tästä suolakinuski-tuorepuurosta saa kivan lisän brunssipöytään.

Muita puuroreseptejä:

vegan and wild vegaani suolakinuski tuorepuuro
vegan and wild vegaani suolakinuski tuorepuuro
vegan and wild vegaani suolakinuski tuorepuuro

Veriappelsiinien sesonki on täällä

Makea tuorepuuro kaipaa rinnalleen jotain extra raikasta. Siispä veriappelsiineja siivuttamaan. Veriappelsiinin sesonki on nyt parhaimmillaan. Sesonki ulottuu tammikuusta maaliskuuhun, eli nyt on aika vetää överit. Veriappelsiini on heittämällä lempparihedelmäni (mangon, passionin ja melonien lisäksi), sillä se on vastoin monen ennakkokäsityksiä, happaman sijaan todella makea.


Ainekset:

Salted caramel tuorepuuro

(yhdelle)

  • ¾ dl kaurahiutaleita 

  • 1 ½ dl makeuttamatonta soijamaitoa

  • 1 purkki Ilo cashew salted caramel vanukasta

  • ½ rkl chian siemeniä

Lisäksi:

  • 1 veriappelsiini

  • pähkinöitä/siemeniä


Ohje:

Sekoita kaurahiutaleet, soijajuoma, vanukas ja chian siemenet kulhossa. Anna tuorepuuron tekeytyä yön yli.

Herkuttele aamulla pilkotun veriappelsiinin, siemenien ja pähkinöiden kera.


Kerrothan jos kokeilit! Muista tägätä minut Instagramissa @veganandwild, niin näen julkaisusi! :)

Edellinen
Edellinen

Nuudelikeitto

Seuraava
Seuraava

Talvivaellus Pyhä-Luoston kansallispuistossa (5 yötä)