Omenapuuro

Syksyinen omenapuuro

Omenoita, kanelia, kardemummaa ja rusinoita? Kyllä kiitos! Puuroreseptejä ei voi koskaan olla liikaa! Tuota suomalaisten suosikkiaamupalaa kun lusikoi jokaisena vuoden päivänä, on variaatiot tervetulleita. Näin syksyn tullen (ja miksei vuoden ympärikin) puuroonkin vaihtuu syksyisemmät maut: omena, kaneli, kardemumma sekä rusinat. Rusinan vihaajat voivat lorauttaa tilalle vaahterasiirappia.


Ainekset:

Omenapuuro (yhdelle)

  • 1 omena, pilkottuna

  • ½ tl kookosöljyä

  • 1 dl vettä

  • 1 dl kaurahiutaleita

  • 2 dl kauramaitoa

  • 1 rkl rusinoita

  • 1 rkl mantelirouhetta

  • ripaus kanelia, kardemummaa


Ohje:

Poista omenan keskus, pilko palasiksi. Kuumenna kaikki ainekset kattilassa miedolla lämmöllä välillä sekoittaen. Lisää nestettä (vettä tai kauramaitoa) lisää, mikäli puuro on liian jäykkää. Jos kaipaat lisää makeutta, lorauta päälle vaahterasiirappia ja nauti!


Kerrothan jos kokeilit! Muista tägätä minut Instagramissa @veganandwild tai #veganandwild, niin näen julkaisusi! :)

Edellinen
Edellinen

Kurpitsalatte

Seuraava
Seuraava

Suppilovahveropasta