Vöner retkipasta

Vegaaninen retkiresepti vöneristä

Kun aurinko ei laske lainkaan horisontin taakse, on kaunein aika vuodesta suunnata retkelle. Telttailemaan lähdin mukanani taivaallisen vönerpastan ainekset ja Primuksen Lite XL -keitin, joka on kevyt, pieneen tilaan pakkautuva litran keitin. Siis täydellinen 1-2 hengen retkille.

Keitin on heittämälla lempparini, sillä kattila on kunnon kokoinen ja polttimen saa todella pienelle. Kova-anodisoitu pinnoite ehkäisee ruoan pohjaan palamista.

Keittimen mukana tulee lähes kaikki retkikeittiöön tarvittava: poltin, kattila, kahva, monikayttoinen kansi/muovikulho/siivilä. Pakkaa mukaan vain vastuullisempi Primus SIP Power gas.

Koska yksinkertaisia, muutaman raaka-aineen (mutta silti täydellisen herkullisia) retireseptejä ei voi koskaan olla liikaa, tulee tässä versioni vegaaniseen vönerpastaan, jolla hurmataan myös vaativammat herrashenkilöt.

Mitä sanot, meneekö testiin? 🤤

Resepti toteutettu alunperin yhteistyössä Primuksen kanssa.

vegan and wild vegaaninen vöner retkipasta
vegan and wild vegaaninen vöner retkipasta
vegan and wild vegaaninen vöner retkipasta
vegan and wild kuninkaan laavu rovaniemi
vegan and wild kuninkaan laavu rovaniemi

Ainekset:

Vöner retkipasta

(kahdelle)

  • 1 paketti vöneriä (tai muuta vegeproteiinia)

  • 200ml yrttistä kaurakermaa

  • n. 100g herneitä (tai muita kasviksia)

  • ½ sitruunankuori ja -mehua

  • mustapippuria

  • pastaa syöjien mukaan

  • (persiljaa)


Ohje:

Keitä pasta lähes kypsäksi ja valuta. Revi joukkoon vöner, lisää kaurakerma ja mausta sitruunankuorella ja mehulla sekä mustapippurilla.


Edellinen
Edellinen

Lehtikaali-caesarsalaatti rapeilla kikherneillä

Seuraava
Seuraava

Raparperi-pullavuoka