Kesäiset yrttiperunat retkikeittimellä

Vegaaninen retkikeitinresepti

Jos retkiruuasta tulee ensimmäisenä mieleen pussipasta, niin tallenna tämä kesäinen, keittimellä valmistettava resepti tulevia retkiä varten. Helpot mutta sitäkin herkummat kesäiset retki-yrttiperunat keitetään, jonka jälkeen ne paistetaan Keiju tomaatti, valkosipuli & basilika yrttiöljyssã ja maustetaan valkosipulilla, kevätsipulilla ja reilulla nipulla basilikaa ja ruohosipulia. Ruokaisuutta tuo savutofu. Namskis!

Tämä herkku kannattaa tallentaa tulevia retkiä varten. 🌿

Resepti toteutettu alunperin Keijun kanssa.

vegan and wild yrttiperunat retkikeittimellä
vegan and wild yrttiperunat retkikeittimellä
vegan and wild yrttiperunat retkikeittimellä

Ainekset:

Kesäiset retki-yrttiperunat

(kahdelle)

  • n. 500g varhaisperunoita

  • 1 paketti savutofua

  • Reilu loraus Keiju tomaatti, valkosipuli & basilika yrttiöljyä (kokeile rohkeasti myös muita makuja!)

  • 6 valkosipulinkyntta

  • Pari kevätsipulinvartta

  • Yrttejä maun mukaan (esim. basilikaa ja ruohosipulia)


Ohje:

Keitä perunat kypsiksi ja valuta. Pilko savutofu ja hienonna valkosipuli, kevätsipulin varret sekä yrtit. Lisää pannulle reilu loraus yrttiöljyä, keitetyt perunat sekä savutofu. Lisää pannulle myös valkosipuli sekä kevätsipuli ja yrtit. Varo polttamasta pohjaan ja lisää tarvittaessa öljyä. Nauti!


Edellinen
Edellinen

Vegaaninen skagen

Seuraava
Seuraava

Lehtikaali-caesarsalaatti rapeilla kikherneillä