Persikkatuorepuuro

Kesän paras aamupala

Kesällä kaipaa viileämpiä aamupaloja. En tiedä olenko himojeni kanssa yksin, mutta päivän tekee mieli aloittaa puurolla, mutta kuitenkin viileällä sellaisella. Tuorepuurojen sesonki on siis täällä. Persikkahan on hedelmistä ihan best ja yhdistettynä tuorepuuroon syntyykin tosi herkku aamupala.

vegan and wild persikkatuorepuuro

Makuvariaatioita on yhtä paljon kuin hedelmiä ja marjojakin. Tähän helppoon persikkatuorepuuroon yhdistelin persikkaa tuoreena ja soseena sekä vadelmia. Viimeistelyyn sopisi niin pähkinät, granola kuin kookoslastutkin. Ehkä testaan niitä ensi kerralla. Eli ei muuta kuin illalla ainekset sekaisin joko kulhossa tai valmiiksi kulhoihin annosteltuina ja aamupalalla pääseekin pikkusen helpommalla kun ei tarvitse kuin keittää kahvit kylkeen.

vegan and wild persikkatuorepuuro

Ainekset

Persikka tuorepuuro

(kahdelle)

  • 1 dl kaurahiutaleita

  • 2 rkl chiansiemeniä

  • 1 dl persikkasosetta

  • 1 dl soijamaitoa

  • 2 dl soijajugurttia

Viimeistelyyn:

  • persikoita

  • persikkasosetta

  • vadelmia


Ohje:

Sekoita kulhossa (tai jaa valmiiksi kahteen annoskulhoon) kaurahiutaleet, chiansiemenet, persikkasose, soijamaito ja soijajugurtti. Anna tekeytyä yön yli.

Viimeistele tuorepuurot aamulla persikkasiivuilla, persikkasoseella ja vadelmilla.

herkullisia puuroaamuja toivoo,

Oona


Kerrothan jos kokeilit! Muista tägätä minut Instagramissa @veganandwild, niin näen julkaisusi! :)

Edellinen
Edellinen

Vietnamilaiset kesärullat

Seuraava
Seuraava

Maapähkinävoi-lehtikaali tofu